Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010


Έφυγαν με άδεια χέρια!
Οχυρωμένοι πίσω από το αυτοδιοίκητο, οι Γερουλάνος-Μπιτσαξής κρύφτηκαν δίχως να απαντήσουν στην Ηρακλειώτικη αντιπροσωπεία.

Το athleticradio.gr με τον συνεργάτη του Γρηγόρη Ραχωβίτσα βρέθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και θα σας μεταφέρει συνεχώς όλα όσα έγιναν σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Δεν βγήκε αποτέλεσμα από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ της αντιπρωπείας από την Κρήτη και των Πάνου Γερουλάνου, Παναγιώτη Μπιτσαξή. Οι τελευταίοι σαν άλλοι "Πόντιοι Πιλάτοι"... "οχυρώθηκαν" πίσω από το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ λέγοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως.

Παρά τα στοιχεία που παρέδωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση, η ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού τους είπε ότι εφόσον υπάρχει καταγγελία τότε η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα και τα ποινικά δικαστήρια κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα μετά από 4-5 χρόνια.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στην Ηρακλειώτικη αντιπροσωπεία είναι ότι και οι δύο(Γερουλάνος, Μπιτσαξής) αρνήθηκαν να δεσμευτούν για οποιαδήποτε ενέργεια, ούτε καν για επανέλεγχο πληρότητας των φακέλων, ούτε για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Στήσιμο... 45 λεπτών
Η αντιπροσωπεία υπέρ του ΟΦΗ βρέθηκε στον Υπουργείο Πολιτισμού ακριβώς στις 11.00 ωστόσο ο κύριος Γερουλάνος υποστηρίζοντας ότι έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις, έφτασε στην συνάντηση περίπου στις 11.45 - γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των παρευρισκομένων.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο Υπουργός Πολιτισμού έβλεπε αυτήν την συνάντηση σαν... αγγαρεία αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι η συνάντηση διήρκεσε μόλις για 10 λεπτά χωρίς μάλιστα να δεχτεί τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ παρά μόνο τους βουλευτές Ηρακλείου! Για αυτόν τον λόγο, ο Μανώλης Παπακαλιάτης αποχώρησε πρώτος και αγανακτησμένος!

"Ήρθαμε εδώ πιστεύοντας ότι θα μιλήσουμε με τον Υπουργό. Όμως ο κύριος Γερουλάνος δεν δέχτηκε να μας μιλήσει και να μας δει παρά μόνο τους βουλευτές μας. Ίσως να μην ήταν ενήμερος, δεν ξέρω. Από εμάς δέχτηκε μόνο το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ κύριο Μιχαλόπουλο. Δεν ξέρω αν υπήρχε ασυννενοησία και για ποιον λόγο μας έφεραν τζάμπα από την Κρήτη δίχως να μας δεχτούν και να μιλήσουμε με τον κύριο Γερουλάνο" ήταν τα λόγια του Μανώλη Παπακαλιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου