Τρίτη 15 Ιουνίου 2010


Αγωνία μέχρι την Πέμπτη
Την Πέμπτη αναμένεται να παρθεί η απόφαση σχετικά με το άδεια συμμετοχής του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Οι υποθέσεις των Ταραλίδη και Σφακιανάκη ανήκουν στο παρελθόν και στο στρατόπεδο του ΟΦΗ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Στον ΟΦΗ προσκόμισαν υπεύθυνες δηλώσεις των Στέλιο Σφακιανάκη και Γιάννη Ταραλίδη, με το γνήσιο της υπογραφής των δύο παικτών με τις οποίες δηλώνουν ότι μέχρι της 31 Μαρτίου ο ΟΦΗ είχε ρυθμίσει όλες τις οφειλές, δίνοντας τους επιταγές.

Mε τα ιδιωτικά συμφωνητικά που παρέδωσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ο ΟΦΗ πλέον δεν έχει... κανένα εμπόδιο για να πάρει την άδεια συμμετοχής για την Σούπερ Λίγκα.

Άλλωστε ο Γιάννης Ταραλίδης παραιτήθηκε από τις αιτήσεις που είχε κάνει για οφειλές προς το πρόσωπο του κάτι το οποίο και αποδεικνύει πως εξοφλήθηκε.

Προς το τέλος της συνεδρίασης παρενέβη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης όπου και είπε πως μας αφήνει μια σκιά να νομίζετε πως για λίγα χρήματα και για δώσεις προς παίκτες που καθυστέρησαν 4-5 μέρες να υπάρχει περίπτωση να μην δοθεί άδεια συμμετοχής για τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου