Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010


Eγκρίθηκε ο φάκελος του ΟΦΗ!
Όπως μετέδωσε πρώτος ο Athletic Radio 104,2 o φάκελος του ΟΦΗ εγκρίθηκε από την επιτροπή αδειοδότησης.

Λίγο μετά τις 8.30 το απόγευμα, επικοινώνησε με το νομικό σύμβουλο του ΟΦΗ Χρήστο Μιχαλόπουλος ο Διευθυντής Αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ Γιώργος Δημητρίου όπου του έκανε γνωστό το αποτέλεσμα της επιτροπής και με το οποίο ο φάκελος της ομάδας εγκρίνεται από την αρμόδια επιτροπή.

Mάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης για την έγκριση του φακέλου του ΟΦΗ ήταν ομόφωνη 3-0, κάτι που δείχνει και το δίκαιο της απόφασης!

Πλέον από εδώ και στο εξής, όλο το "παιχνίδι" παίζεται και έχει σχέση με τον φάκελο του Ηρακλή. Αν πράγματι επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα του δοθεί παράταση, τότε θα πρόκειται για ΜΕΓΑ σκάνδαλο. Κάτι τέτοιο είναι ΠΑΡΑΤΥΠΟ καθώς σύμφωνα με το άρθρο 8, την παράγραφο 2 και το εδάφιο γ του κανονισμού αδειοδοτήσεων, είναι παράτυπη οποιαδήποτε απόφαση βγει μετά το πέρας 10 ημερών από τότε που κατατέθηκε η έφεση.

Έτσι, βάσει ημερομηνιών η απόφαση για την έφεση του Ηρακλή πρέπει να βγει την Παρασκευή και όποια αναβολή δοθεί από εδώ και στο εξής είναι παράνομη. Επομένως ο ΟΦΗ, σαν ομάδα με έννομο συμφέρον, έχει το δικαίωμα να προσβάλει την διαδικασία και να δικαιωθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου