Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010


Χοντραίνει το παιχνίδι...
Την ίδια ώρα που στην Θεσσαλονίκη αρχίζουν να πανηγυρίζουν, μεγαλώνουν τα ερωτηματικά για την συμπεριφορά όλων.

Πως γίνεται δηλαδή, πρωτοδικά να απορρίπτεται ο φάκελος του ΟΦΗ λόγω... του ότι καθυστερήθηκαν να καταβληθούν στον Ταραλίδη 15.000 ευρώ και μάλιστα λίγες ημέρες ενώ την ίδια ώρα ο φάκελος του Ηρακλή είναι γεμάτος παρατυπίες από ότι αναφέρουν και οι σχετικές πληροφορίες.

Πληροφορίες που αναφέρουν, ότι στον φάκελο του Ηρακλή ναι μεν υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις ποδοσφαιριστών που κάνουν γνωστό ότι δεν τους οφείλονται χρήματα, όμως αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Γίνεται μεγαλύτερο το σκάνδαλο!
Το σκάνδαλο γίνεται μεγαλύτερο αν αντιληφθεί κάποιος τι "μαγειρεύεται" γύρω από την αναβολή της ανακοίνωσης της απόφασης. Δηλαδή, πως γίνεται να αναφέρει ο κανονισμός ότι οι αποφάσεις πρέπει να γίνονται γνωστές αυθημερόν και κάτι τέτοιο να μην συμβαίνει.

Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη, αρχίζουν να πανηγυρίζουν για την... διαφαινόμενη δικαιοσύνη ενώ προκύπτουν νέα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την προσκόμιση περαιτέρω στοιχείων από την ΠΑΕ Ηρακλής. Στοιχεία που δεν υπήρχαν μέσα στον φάκελο και τα οποία χρειάζεται να τον συμπληρώσουν ώστε ο Ηρακλής να πάρει την άδεια συμμετοχής.

Μάλιστα το σκάνδαλο γίνεται μεγαλύτερο αν λάβει κάποιος υπόψιν του τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ηρακλής θα πάρει την άδεια και μάλιστα θα του δοθεί μια περίοδο χάριτος διάρκειας 7 ημερών ώστε να προσκομίσει τα συμπληρωματικά στοιχεία που απαιτούνται για να μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ της επόμενης περιόδου.

Όσον αφορά την στάση του ΟΦΗ αλλά και των αρχών του Ηρακλείου, την Πέμπτη ο μοχλός πίεσης έγινε ακόμα μεγαλύτερος με τον... πόλεμο που κύρηξαν στον Σπύρο Βούγια για τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε υπέρ δικαίωσης του Ηρακλή αλλά και για την παρέμβαση εισαγγελέα ώστε να ανοιχτούν οι φάκελοι όλων των ομάδων.

Πότε θα βγει η απόφαση;
Το ερώτημα, πότε θα βγει η απόφαση - δυστυχώς δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας. Κανονικά η απόφαση πρέπει να βγει σήμερα και δεν υπάρχει λόγος άλλης αναβολής όμως δυστυχώς στην Ελλάδα των παραβάσεων και των παρεμβάσεων όλα είναι πιθανά οπότε όλοι είναι σε αναμονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου